Wednesday, October 22, 2008

suka or tentang aku

Aku seorang yang sensitif.aku seorang yg moody.juga hyperactive. aku suka travel ke sana-sini.aku ingin berjuang untuk masa depan diriku.tapi aku tak mampu lakukannya seorang diri. aku cuba lari dari stereotype.aku ingin menjadi satu titik merah di dalam kelumpuk putih yang luas.aku sukakan kelainan.aku sukakan pembaharuan. aku suka menonton orang.sonok tengok behav orang.pastu aku gelak sorang2. aku suka kumpul lagu. aku suka gitar. aku suka gadis melayu pior melayu.aku teringin main playstation tapi ku tak punya masa untuk tambahkan satu lagi hobi dalam hidupku.aku takut nanti makin malas malas nak blaja.aku sukakan ketenangan.aku da jumpe jawapan apa itu CINTA?bluweks. dia dah ada.hahah

aku mungkin sedang sesat sekarang ini Ya Allah plez guide me.aku bercita-cita untuk menjelajahi semua benua.jelajah dunia org.tapi tapi tak mampu skrg ni.mungkin satu ari?. aku sering buat orang ketawa.tapi ku tak suka ditertawakan. aku pencinta seni.aku sukakan edit gamba.aku suke design sebenonye n wat video.tapi tak abes blaja lagi.aku sukakan filem.tentu skali citer p.ramlee. aku rasa telah temui SRIKANDI'ku.die sorang shja.hanya die.

aku suka makan coleslow.aku suka riding.sebahagian hariku berada atas motor.aku plg ske bawak motor sambil nyanyi.nyanyi lagu kru.huhu..memang feel.aku nak pakai kete tpi takde lesen g. aku masih mencari lagu untuk band KURU KURU CHUPY.aku sayang family,aku sayang kawan2,aku sayang ko la yg bace ni..tujela takat ni panjang da aku mengarut ni. ya lain kali jumpa g.

4 comments:

++(r@z3yb3@ut!FuLL++ said...

++haa aper??++
++kam0o syg sye??++
++ahahha++
++tp sye syg abg/ayie/syuk/abiy++
++hahaha++
++lalalaa++
++erm..ak pon xtau nk mngarot per++
++sbab ak pon slah seorg pngarot cm kam0o++
++nseb bek ak jadi mngarot++
++klo ak da xkarot++
++sper yg akn jd plapiszz tok karot mngarot nehh++
+tp hope bkan la jadi seorg pncarot++
++sbab klo da jd pec*r*t++
++ssh nk adapt ngn masy kt mlaysia yg sgt suker mngarot lg karot++
++hahaha++
@_@

aQu daN SesuAtu said...

salam...
bercita2 ke angkasa raya...
pa kan daya hnya mampu di jalanraya
walaupn sgt bebahaya..
sdh tkdir semasa pilihanraya..
namun bunga yang cantk bunga raya..
menjdi idaman di hari raya...
selamat yng ke 23 hari raya..

kontanG said...

haha..ikin lagi kaki karut...
tau kamu syg boifren..hahah
emm dasri thanks even dah nak kat sebulan besday aku..hahaha

adifDAS said...

huhuhu
edy...
nti kta kumpul duit
kta pg jln2 satu dunia erk