Sunday, October 26, 2008

ape aku buat nih?

salam...
ayat ape aku nak start ni eh? emm..ni dah nak dekat exam..ase aku semua pekara dah setel dah kot..last kejer yang aku kene buat pagi semalam adalah presentation skill..bel552..citer pasal bel552 ni wat mental aku jadik kronik skit ah..citenyer semalam aku start wat P.O utk Bel552 dari pukul 12 pg sampai kul 6pg aku cri idea nak wat..x sampai2 seru..tajuk aku psal bob marley..sepanjang malam aku tak tido wat utk presentation nih..uih pas ni tobat x wat last minit..

habis presentation pagi sabtu tu..aku gegas balik ke umah nak siap2 pg open house umah boboy..sampai2 bgi kejutan elektrik kat wan yg belingkor ngan selimut lgi mase tu(mentang2 da abes present). otw nak g brunsfield wan citer kat aku bawah flat aku ni td ader cerekarama..hahaha..baik punyaa..macam2 ah..emm blik citer tdi..sampai2 brunsfields tgu boboy naik keter shoot g nilai trus..

byk gak la aku melantak kat umah boboy..ade pulak makanan fav aku masak tempoyak..fuhh ngan petai, pucuk ubi..haha...Mak bapak boboy lak sportrec abes..hahah..sporting ah..ngan budak klas sume kepale sewel..nak2 ag Yao disable.."naknak pisshannggg' haha...meriah2..ni pon 1st time aku g jejalan sampai nilai..

pastu serang umah ikin lak dekat nan KLIA..bukan kat dalam KLIA! lame gak la kteorg lepak situ..dan paling puas ati skali aku dapat gak merase lemang yang kempunan nak makan mase disable program aritu ...mekaseyy ikin...haa..satu ag umah ikin ader doblas ekor kucing! satu coach yang 11 lagi yang lain tu player..menurut sumber kucing2 dier dihantar utk mewakili malaysia dalam CatWorldcup dan juga piala datuk bandar kuching..tu nasib baik ewan tak makan sekor kalo tak..tak cukup nak represent Malaysia..hehe..pas maghrib kteorg bansur balik...

biorpon aku tak cukup tdo..dan rase sgt letih aku sonok gak ah..dapat makan free..jalan2..ni jela last kot pastu pasni bz ngan final lak..pade rakan2 selamat menjalani peperiksaan akhir dengan jayanya dan saksama..<---aku tak tau nak bg ucapan camni nih..boley lah eh...haha..end.

salam....

3 comments:

adifDAS said...

huhuhu
kan aku ckp
bt ja bell tu tajuk internet mcm aku
kn sng..
besh nya
mkn free
rugi aku tak pg
aih......

aQu daN SesuAtu said...

cita pasal last minute ni...
perth.....
memang perit buat keja...
last minute...

SELAMAT UNTUK.....
FINAL EXAM....

NuruL FatiN HaQ said...

salam ziarah