Tuesday, May 26, 2009

Tahun Yang Berulang..


Sekali aku bace tajuk post ni macam lagu new boyz pon ade bunyinyer..macam name kampung aku pon ade jugak bunyinyer..Today...this DAY..hari ini...adalah hari sambutan ulang tahun aku dan 'KAMU'. This 2 years jugak banyak time gumbira dan LiKU LuKA HiDUp (cam pnah dengar name ni) bersama.

 i want to say that...'I Love You so much Nurul Hidaya' and i will never let u go. U are the first and last for me..U are my true love...and i hope this relationship wil go on till for ever..Insyaallah...

last night just do a simple celeb at putrajaya..watching movie...karaoke (lagu hujan pun da ade karaoke)...dinner. Not to much celeb because my money also not to much...hehe...but i am happy with her last night...yah..last nite...

mari kita berbueno....this is the song  i talk about~

-SUTS-
lyric by eddy
song by eddy

selamat ulang tahun sayang...
ucapan aku kepadamu...
tahun tahun silih berganti...
tapi kamu sabar menanti...


gengam erat tangan basah ku...
biar sampai kita bersatu...
tunggu bahagia kita disana..
kejora cinta berputik jua..


selamat ulang tahun sayang...
kan ku kemudimu sampai ke bintang..
semoga kaseh mencurah..
sampai nanti cinta ku datang

Sunday, May 24, 2009

Pray Your Prayers

video

I open my facebook justnow and saw a video uploded by azeem puchong(nickname). The commercial is so attractive and the way of director deliver this commercial absalutely amazing.

 I did not mean to be ‘alim’ or be ustaz here, I know who iam and still learn how  live in this world. But we as Khalifah in this temporary world should advise and teach each others if anything that we do bad or far away from the line of our religion.

Enjoy this vids and understand what it mean~ (klu x paham wat paham suda lah..haha)

Peace…








Tuesday, May 19, 2009

Diam Laa.......

SHUT UP!!!!
JUST SHUT UPPP!!!!!!!
WHAT THE THINGS MAKE ME SHUT UP!!!?
NO ONE KNOWS WHAT MAKE ME SHUT UP!!!
ARGHHHH JUST SHUT THE FUCTTUUPP!!!!!!!!!

...............................................................................

p/s- diam tu baik tp kdg2 ia  x akan menyelesaikan masalah.......

Wednesday, May 13, 2009

1st Time arrive in Shah Alam



gamba ni dia di ambil pada taun 2006 tak silap aku.. mase tu bru pas konvo kat uitm shah alam...gler memori...ni la 1st aku sampai kat shah alam...(sorang2) dlu tak dok umah skali leh jer dok mkn sesame skali....now dah nak tgh taun 2009 semua wat haluan masing2 dah....bekerja dan berpraktikal...
sebenonyer friends t ade tujun abjad..satu lagi tetinggal wan ismail cholan yang mase ni die maseh la kat arau wat paert 7...sayang nak tinggal arau katenyer...heheh...



ni la wan ismail cholan (kuning)

next sem mayb aku akan dok di Wangsa Maju..sebab dekat skit nak g keje..shah alam?? goodbye...tmpt praktikal? masih lagi berbelah bahagi sebenarnye...emm...entah lah....


Tuesday, May 12, 2009

lost

da lame aku tinggal blog ni....Dlm sibuk2 aku mencari template utk blog ni..tetibe dalam x sengaje aku terhilang list2 fren member FSR yg ad kat aku nyer page. 


kepada kekawan yang yg lebeh dri 4 bln x update blog sori aku terpakse tak add kamu sume utk kali ni....


kepada adif..bawak bersabar berdoa n tawakal for ur dad operation esok...doa anak yang solehdan taat akan dimakbulkan...


kepada kekawan FSR selamat bercuti n buat lah perkare yg berpaedah semase cuti ni..jumpe lagi next sem...

last but not least...kepada lectr2 bantu2 lah student2 mu ini yang juga telah banyak membantu sebenarnya...kadg2 terlalu serius n tegas dlm bekerja pon x bleh jugak...last2 nti diri sendiri yg pening...


peace...