Thursday, February 12, 2009

Journey together for a better tomorrow lagikkk..vers 2




journey together for a better tomorrow kembali lagi...aku tak tau la tajuk ni memang menarik ka atau dini maleh nak pikit tajuk lain dah..hahah(jgn mara ah dini) kali ni version park planning plak..dan aku selaku biro ttk diminta utk buat banner tuk progrm ni...so tecipte la banner ni...so aku nak mintak ah pendapat sesape yg menjengok blog ni..which one better ..sebenarnye dua2 same...tapi aku nak select gak mane satu ok..hehe...x pueh ati itulah adalah satu dri sifat aku...hahah....bln 3 ni trip ke sabah...aku tak penah ke sabah..plg jauh pon sarawak@bintulu@tNJUNG KIDURONG...tu pon g umah kezen aku kat sane...so sabah..tunggu aku ya ba...chowz...

3 comments:

Josey Patrick said...

oui....semat sial banner tue..ak prefer dua2 tue, tapi ble tdk hlngkan rerama yg mencuit ati tue...h3...bagi aku rerama tue krng sesuai..tapi antara 2 tue ak lebi minat kat banner no.2... cuma itulah, ada rerama...h3...ap pun memang gempaq ar AD...

Mumy said...

hehe waw U are goin back to my home town man! Becarefull do not offend the people around there. Always respect the young and old. and remember! the most important thng is HAVE FUN OKAY! hahah good luck for this trip..

kontanG said...

yup mummy~ hehe..jauh bejalan luas pandangan...meet people oround the corner...haha..thanks~