Sunday, January 18, 2009

Part time Punk!

kerja oh kerja....before nak start sem ni aku ade gak la angan2 nak cari kerja partime..tak kesah la keje ape2..janji halal and masyuk dengan timetable aku sebagai seorang student ni. Mase cuti ari tu aku kerja kat Pizza Hut temerloh, dekat ngan umah aku so aku takde masalah nak blik makan nasik time rest dan tak payah pk nak kuar duit bli mkn kat luar sebab ade staff meal..(aku paling suke aromathai spageti fuhh!!). keje pun tak stress..sebab kat tempat sendiri..blik kerja bley lepak ngan kekawan dulu...(paling best restoren siam bwh jambatan temeloh) x payah pk esok nak pegi klas..melepek membuang mase sambil memetik gitar yg tali no1 nyer da putus digerai burger kama....tapi bende paling best aku buat bile aku abes keje mase cuti sem dulu tengok bdk2 merempit mlm minggu..haha..mcm x caye aku g tgk bdk2 merempit..tpi tula..itulah satu2 hiburan yang ade kat temerloh pada mlm minggu selain main futsal kat MPT nye padang yang kapetnye tak ade piawaian ISO..haha...skrg ni mana mau kirja arrr?...............?

skrg ni dah start sem aku ingat nak part time kat rasamas klsentral itupun sebab magr besor die mngr lama aku kat temerloh dulu..kalau nak ikutkan memang jauh la gak..dari shah alam ni ke KL..ahhhH akn ku gagah kan jua utk mencari rezeki...dpt gaji bley la jugak setel duit motor dan paling penting skali yang ni...Belanje Kawan-Kawan.

kerja.kerja.kerja.

time keje mlm natal..(ade cam adif tgkp gambo x?)

aku, liza, abg zaman gay.haha


bende palg aku nyampah(angkat stok tiap ari selase)

2 comments:

adifDAS said...

argh....
knp mcm aku lak
aku lg ensem dan terer mengambil gmbr
huhuhuhuh

ya btul edy
yg penting blanja kwn2
huhuhu

Josey Patrick said...

hai ak tunggu offer nak blnja kawan2 tue..
tue pun kalo ak masuk dlm list lar......
gut luc a da efforts....dude!