Sunday, June 7, 2009

must have stuff before finish my study...

pelik aku = kenapa perlu hidup dalam kecelaruan dengan perbalahan sesama sendiri dan bertindak diluar kewarasan otak manusia yang mampu befikir sebelum bertindak. kembali ke ortodok style..zaman lampau yang saling berbunuhan untuk menyelesaikan satu satu masalah. adakah mahu mencapai self achivement atau satisfaction yang membawa kemudaratan?? kenapa aku dahulukan post ni dengan perkara ni?? haaa yang itu yang kita tak tahu...haha

post atas ni tak ada kena mengena dengan ape yang aku cube wawarkan dibawah...=P




nikon D60
biarpon sekarang ni da keluar macam macam D tpi aku tetap bekenan ngan yang ini.. sebab :
1)x la mahal sangat..kot
2) aku bukan nak amek pic gempak2 pon (tangkap gamba sambil cuci mata je)
3) x besar x kecik..'sedang sedang molek'
4)suke ati aku la.....



Ibanez AS73 Artcore Semi-Hollow Electric Guitar

ni lagi satu...my target...x tau la bleh dapat ke tidak...klu ade rezeki...pasai ape aku minat model ibanez hak ini pulok??

1) bentuk yang mengiurkan aku
2) sebab die half2..(ini bukan bermakna aku suke bende lain yang half2)
3) nampak menarik bile melekat kat badan aku.
4) nak beli Gibson ES-335 x berape nak mampu



p/s; segala description tentang 2 bende alah kat atas adalah atas ske2 aku..




9 comments:

adifDAS said...

bro..
d60 agk best
lg pun ang pun dh biaser gne kn
huhuh
bli cam pastu join arto
huhuhu

gtar tu best
sgt stylo
bru rockstar
huuhu

gud luck....

kontanG said...

aku nak join arto jadi director bleh? share aku amek sumer..hahah

janji ade cam satu bro...leh tgkp gamba marka...

gitar tu akunyer target...rockstar bukan target aku..hehe

adifDAS said...

huhuhuh
director tak leh la
ssh skit
tak ape2
aku try ckp ngan bos nti
hmm leh ambik pic awek..market tu.huhuhu

gtar dh bli ajak aku..
leh au tumpang main
huhu

++(r@z3yb3@ut!FuLL++ said...

waa..cm besz jew klo dpt cam 2 kn..
leh tgkap sne sni..huhu..
masyukk dowhh..
pastu leh lwn adifdas..
hehe..
tp mek pict jusz 4 fun+cuci mate lg besz..
huhu..
pastu tetibe leh jd job plk..
wahhh...giler arghh!!~~
haha..

gitar??ermm..
cm xpandai men..
da pnat berusaha blaja..
tp kongkang gaksz..
cmnoo??tgn kayu..huhu
mmg tgk owg men jela gamak nyer..
pastu tlg nnyi lehh arr..
wlopon sore ak tok pgl ujan..
hahaha..
suker tol cmtu..
^_^

kontanG said...

kin....sore macam hujan ker pgl hujan? hehe

sore ikin best lah...ape lagu dinner aritu....gudbye gudbye?

xper..sy men gitar ikin nyanyi...heheh

++(r@z3yb3@ut!FuLL++ said...

hushh..klo cm hujan..
beh arr dowg xdpt cri mam nti..
hehehe..ermm..

i'm sorry gudbye la edy..
hahaha..
alaa..sdap kew..
nseb beh xruntoh stage aritu..
hahaha..ermm..
macehh edy..sore edy pon sguh sedap..
mimpi yg xsudah satuuuuuuuu..!!!~~~

waahh..bek nye hati kam0o nk men kn gitar..
masyukkk..ehehe..
nti kite wt band tok kenduri kawen bunda k..
hahaha..
special perfomance 4rm kreLL$z..
haha!!~~
^_0

kontanG said...

bile bunde nak kawen..
kene prepare ni...
seyes nak wat havoc ni..

hizjah shaari said...

wah..ada sebut nama kt nmpk..
patot la sedak2 je kt aritu..
cheehh..
hehe..kt sgt bersetuju klu ada kekwn baek dtg bt show..ari bebahagie lak tuh..
blh ye krellzz bt gempak nnt kat weddg kt..
ada lak ady ngn ikin nyanyi kan..
fuhh..best2..dpt dibyg kan meriahnya mjlis tu..

karim said...

Very thoughtfull post on personal achivement. It should be very much helpfull

Thanks,
Karim - Creating Power