Wednesday, May 13, 2009

1st Time arrive in Shah Alam



gamba ni dia di ambil pada taun 2006 tak silap aku.. mase tu bru pas konvo kat uitm shah alam...gler memori...ni la 1st aku sampai kat shah alam...(sorang2) dlu tak dok umah skali leh jer dok mkn sesame skali....now dah nak tgh taun 2009 semua wat haluan masing2 dah....bekerja dan berpraktikal...
sebenonyer friends t ade tujun abjad..satu lagi tetinggal wan ismail cholan yang mase ni die maseh la kat arau wat paert 7...sayang nak tinggal arau katenyer...heheh...



ni la wan ismail cholan (kuning)

next sem mayb aku akan dok di Wangsa Maju..sebab dekat skit nak g keje..shah alam?? goodbye...tmpt praktikal? masih lagi berbelah bahagi sebenarnye...emm...entah lah....


7 comments:

adifDAS said...

miz the old times bro
where fren are together
hmm

++(r@z3yb3@ut!FuLL++ said...

bye..bye..edy..
huhuhu..

Yesterday,
All ma troubles seem so far away...
Now it looks as though they're here 2 stay...
Oh I believe, in yesterday...

people may come n go..
butsz..frensz are still inside everybody heart rite..
hehehe...

kontanG said...

adif- old time white coffee jom...

kin- thanks menjengok...u are rite~

emmetRaxor said...

tak dapat nak p lepak umah ang lagi kat shah alam..
adif nanti pindah sana boleh lepak nagn ang..

kontanG said...

nope probs..roger jer aku bler2 maser mau dtg...

hermione said...

mmg lucu gamba d waktu dahulu.. wehehe ;)

kontanG said...

lucu eh..tu x lucu lagi..ade lagi lucu...waktu tgh kurus..hahah