Thursday, May 6, 2010

Oldtown white coffee...


Aku tak suke sangat minum white coffee at oldtown nih..kalau x sebab air ni paling murah aku oder la jgk walaupun air favorite aku kat sini Enriched Chocolate. Aku kat KL still mc and last 2 days medical checkup and doctor found that aku nyer tulang dah sambung..tersenyum aku dengar doctor tu bagitau mcm tuh (dengan muke penuh dedikasi dan penuh ikhlas) TAPI...............(PAUSE) ayat yang paling org sakit tak nak dengar kalau pergi buat medical checkup...kalau dah doctor ckp tapi....THERE MUST HAVE SOMETHING WRONG.....aku dah pasrah...senyum x ikhlas....(sambung doctor ckp tdi) tapi awak punya tlg ni de x selari lah...die bersambung atas and bawah...x ade ape2 ni..janji die bersambung....FIN.

aku tamatkan ayat doctor tu utk x menyakitkan hati aku...

Ini semua Dugaan Nya...semua dugaan NYa....wooOOoo..(by HUJAN)

xpelah..asalkan kire aku dah boleh menaip 2 belah tgn ni pon dah okdah...dah lame aku dok kat kmpg..nak kat sebulan gak lah..ble aku blik KL otak kau jdi semak...mcm terperuk...x tau knape...mujurlah ade gadisku...Thanks a lot sayang...

maybe that the sign aku kene tinggalkan kuala lumpur ni..dan cari tempat lain? I am nomad...berpindah randah....tak bertamadun..haha....

maybe next week bleh dah kot stat keje...insyaallah...

make the world PEACE yall....

1 comment:

Shamsuddin Amin said...

smoga cepat smbuh... ^^