Friday, November 13, 2009

kenapa masalah datang bila kita banyak masalah....
kanan masalah kiri masalah depan masalah blakang masalah....
semalam aku dpt msg tepat2 time balik kerje....aku punye thesis kene buat pembetulan lagi..
laagii??!! tu pon atas silap aku..tersilap print reference..
aku ingat da boleh seatlle.. boleh tenang2kan fikiran....so blog ni la jdi mangsa tuk lepaskan perasaan...

perasaan? perasan? peras ugut? ahhh ni bende yg lain even nak dekat same name die..kecuali la peras ugut...but still got peras kan? abaikan...

emosi same ah ngan perasaan... so bila sorang tu emo..seorang itu akan perasaan....tpi perasaan ape? marah,suka,gembira, sedih,teruje,terharu???

kasihan...kesian...kaseh...same jugak.......bermula daripada perkataan kasihan....tpi kasihan jugak blek lukekan perasaan org lain....kasihan pulak??

aku emo~ aku perasaan...masuk askar ahh camnihhh...

5 comments:

raja anisah said...

haa..
kamu cam tak sesuai jek masuk askar

hizjah shaari said...

ada hati ke nk jadi askar,...huhuhu~~

kontanG said...

tanya saper2 yang masuk askar skrg ni...dorang mesti cakp...aku x pnah tepk pon nak masuk askar....kan bunde..hehe

++EkiEN ^(r@z3yb3@ut!FuLL^++ said...

haha..tau xpe..edy n askar??1 bnde yg bertentangan ngn sgala bnda yg telah n akan dbuat..wahh..huhu..tp 2 la..klo da mmg tertulis kt stu rzeki kamoo..msti arr mek ngn ati terbuka (smbil mndepangkn tgn..ekeke)..hehe!!~~

erm..cmne kamo nye tesis..da ok lolm..saba k..2sume dgaan yg dtg..tabah mghadapi stiap detik n saat k!!~~

hizjah shaari said...

haah d..huhu..dah ada depan mata jwpn die..