Friday, July 31, 2009

Lost & Found

(wan yang edit gambo nih-mekaseh wan..)


Rabu lepas aku ke Mid valley sebab nak mengisi borang keje...about a few hour aku belegar-legar di dalam Mid...and satu tragedi belaku...aku nyer wallet and kunci moto tetinggal dlm toilet area gsc...memang aku nyer mistake...tetinggal...rase cam lost giler..x tau nak wat per...kusu masai..bile aku dtg balik kat toilet tu semua da lesap...adoiii..mmmg rezeki haram org yg ngambik tulah...ade la dlm 150rm kat dlm tu...

apepun duit aku x kesah...yg aku kesah sgt kunci moto and kad2 ade kat dlm tu...sampai arini aku harap ade hamba Allah yang baik hati terjumpe n pulangkan balik aku nyer wallet and kunci tu...

semoga Allah lembutkan hati 'pengambil' tu tuk pulang kat aku...amin....





7 comments:

Mahmood said...

Assalamualaikum! Your blog is very nice. The images are very beautiful. God is Great. Best wishes.

http://www.thedynamicnature.com

adifDAS said...

bro..
sabar je la
org yg ambik tu mmg haram la
huhuuhu
aku pernah mengalami situasi mcm ang bro
hmmm
be cool

++(r@z3yb3@ut!FuLL++ said...

edy..sba k..stiap yg blaku psti de hikmah nyer..
i'll pray 4 u 2..hehe..moga dpt blk la kan..ermm..cian dier..wt 2 do..kdg2 bile kte da bjage2..kite akan wt mistake gak..
tke care..
^_^

kontanG said...

thanks guys...anyway mistake tetap mistake...pengajaran la kan..thanks once more...

aRien de GreaT said...

owh..ni la kehilangan ko tu...adoiyaii...sabar ek eddy..kdg2 mmg tuhan sja nk uji hambanya ni..hmm..dlm keadaan cmni, hanya sabar n pasrah je la..
jgn cedey2 ek..

kontanG said...

thanks areen..memang komen de great lah..hehe

hizjah shaari said...

ady..nk tumpang sedey jgk..sian kamu kan..takpe2..doa je bebyk..x esok,lusa ada la hikmah dia..